Meedoen?

Meedenken of meedoen?


Wilt u meedenken of meedoen in de Friese Energiestrategie? Dat kan!

Heeft u bijvoorbeeld een initiatief op het gebied van energiebesparing? Bent u expert op een thema dat met energie te maken heeft? Of is uw organisatie bezig met innovatieve ontwikkelingen rond energie? U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen. Samen kijken we hoe u kunt meewerken en waar kansen voor u of uw organisatie liggen.

Experts en ervaringsdeskundigen gezocht
Omdat we in Fryslân alle elementen van verduurzaming in moeten zetten om onze doelen te behalen, zoeken we onder andere experts op het gebied van:
    •    Energie besparen: wat je bespaart hoef je niet op te wekken;
    •    Duurzame energie opwekken;
    •    Afhankelijkheid van fossiele energie afbouwen: verandering van het systeem en overblijvende fossiele energie efficiënt gebruiken.

Doe of denk mee bij de regionale toekomstperspectieven, de Omgevingslabs Energie of de thematafels. Of sluit deals en leer andere partijen kennen tijdens de presentatie op 10 oktober. Benader procesbegeleider Bram Brouwer via info@frieseenergiestrategie.nl

De uitkomsten van de Omgevingslabs van de Friese overheden zijn bedoeld als bouwstenen voor het opstellen van de omgevingsvisies. De Omgevingslabs Energie zijn één onderdeel van de Friese Omgevingslabs.

 

Deel dit: